KW4W

Vizitë nga nënkryetarja e Komunës të Prishtinës Donjeta Sahatçiu në ditën e dytë të Startup WEEK 2023

Dje, në ditën e dytë të Startup WEEK 2023, patëm nderin që ta kemi për vizitë Nënkryetaren e Komunës të Prishtinës Donjeta Sahatçiu bashkë me ekipin e saj. Ne jemi mirënjohës për bashkëpunimin e vazhdueshëm dhe për fjalët inkurajuese me të cilat iu drejtua pjesëmarrësëve.

LOAD MORE