KW4W

KFOR-i vizitoi fshatin Bradash të komunës së Podujevës për t’ua mësuar Ndihmën e Parë grave pjesëmarrëse në programin tonë për

Këtë javë, KFOR-i vizitoi fshatin Bradash të komunës së Podujevës për t'ua mësuar Ndihmën e Parë grave pjesëmarrëse në programin tonë për fuqizimin social dhe ekonomik. Bashkëpunimi i vazhdueshëm ndërmjet KFOR-it dhe Kosova - Women 4 Women ka qenë një dëshmi e mbështetjes sonë të vazhdueshme për zhvillimin dhe fuqizimin

Këshilltar/e për Zyrën për Ndërmjetësim në Punësim

Kosova Women for Women hap konkurs për një Këshilltar/e për Zyrën për Ndërmjetësim në Punësim, në Prishtinë. QËLLIMI Kosova Women for Women është duke e implementuar projektin “Mundësitë e përmirësuara të vetë-punësimit dhe punësimit” që mbështetet financiarisht nga Agjencia Austriake për Zhvillim përmes fondeve nga Korporata Austriake për Zhvillim. Ky

Ceremonia e diplomimit për gratë në fshatin Rahovicë në komunën e Ferizajit

Këtë të hënë u mbajt ceremonia e diplomimit për gratë në fshatin Rahovicë në komunën e Ferizaj ku 41 gra përfunduan programin dhjetëmujor në aftësim jetësor (fuqizim social) dhe aftësim profesional për "Bletari". Trajnere për modulin e fuqizimit social ishin Zejnepe Selimi dhe Gjylere Morina, ndërsa për modulin profesional ishte

Në kuadër të projektit “IWKA – Përfshirja e grave në agrobiznesin e Kosovës” u nënshkruan kontratat me përfitueset e granitit

Në kuadër të projektit “IWKA - Përfshirja e grave në agrobiznesin e Kosovës” u nënshkruan kontratat me përfitueset e granitit për bujqësi në Komunën e Prishtinës, Ferizajit, Junikut dhe Graçanicës. Në këtë fazë numri i përfitueseve është 49. Fuqizimi ekonomik i grave do ju ndihmojë në promovimin e zhvillimit të

NJOFTIM PËR OFERTË Furnizimi me Mekanizëm bujqësor

01_NJOFTIM PËR OFERTË CARE_Mekanizem bujqesor (002)

Start Up Week 2023- Dita 5- Sot, në ditën finale, pjesëmarrëset i paraqitën idetë dhe koncept planet e tyre biznisore

Start Up Week 2023- Dita 5 Sot, në ditën finale, pjesëmarrëset i paraqitën idetë dhe koncept planet e tyre biznisore para komisionit vlerësues. Kreativiteti, vullneti dhe guximi ishin ndër vetitë që karakterizuan ditën e sotit. Punë e vështirë për komisionin që të përzgjedhë dhjetë fiueset, Ky trajnim zhvillohet në kuadër

Në kuadër të projektit “IWKA – Përfshirja e grave në agrobiznesin e Kosovës”, perfunduan seminaret 8 ditore në Komunat e

Në kuadër të projektit “IWKA - Përfshirja e grave në agrobiznesin e Kosovës”, perfunduan seminaret 8 ditore në Komunat e Prishtinës, Graçanicës, Ferizajit dhe Junikut. Temat te cilt u trajtuan ishin: Korniza ligjore në fushën e migracionit në Kosovë dhe Reintegrimi i migrantëve në Kosovë, të ligjeruara nga ekspertët e

Start Up Week 2023- Dita 4

Start Up Week 2023- Dita 4 Sot kishim kenaqesine qe folese mysafire te kemi Liridona Muhaxhirin, fituese e vitit te kaluar te grantit per start up biznese. Liridona i ndau pervojat e veta me pjesemarreset si dhe foli rreth zhvillimit te biznesit te saj shume te sukseshem. Neser eshte dita

Startup WEEK 2023 Dita e tretë

Startup WEEK 2023 Dita e tretë- edhe sot vazhduan trajnimet për Start-up bizneset ku pjesëmarreset patën mundësi të mësojnë për marketingun, strategjinë e shitjes si dhe për qasje në financa. Patëm kenaqësinë qe folëse mysafire të kemi Anesa Kotorri Kastrati nga TEB Banka për të na treguar më shumë rreth

Vizitë nga nënkryetarja e Komunës të Prishtinës Donjeta Sahatçiu në ditën e dytë të Startup WEEK 2023

Dje, në ditën e dytë të Startup WEEK 2023, patëm nderin që ta kemi për vizitë Nënkryetaren e Komunës të Prishtinës Donjeta Sahatçiu bashkë me ekipin e saj. Ne jemi mirënjohës për bashkëpunimin e vazhdueshëm dhe për fjalët inkurajuese me të cilat iu drejtua pjesëmarrësëve.

LOAD MORE