KW4W

Gratë e programit “Kosova – Women 4 Women” janë pjesëmarrëse me produktet e tyre të punuara me dorë ne festivalin Prishtina Gastronomy Fetival”

Me kënaqësi ju njoftojmë se gratë e programit “Kosova – Women 4 Women” jane pjesëmarrëse me produktet e tyre të punuara me dorë në një nga ngjarjet më të këndshme të gastronomisë në qytet ” Prishtina Gastronomy Festival”!
Jini pjesë e këtij festivali dhe shijoni artikuj të vecantë të punuara me dorë dhe me shumë dashuri! ❤️