KW4W

Programi Erasmus for Young Enterprenours

Programi Erasmus for Young Enterprenours

Ju keni një ide biznesi ose Ju keni vendosur të filloni kompanin tuaj. Por ju

7 Dhjetor, 2022
PROJEKTI “PJESËMARRJA E GRAVE DREJT FUQIZIMIT EKONOMIK”

PROJEKTI “PJESËMARRJA E GRAVE DREJT FUQIZIMIT EKONOMIK”

Në kuadër të projektit “Pjesëmarrja e grave drejt fuqizimit ekonomik”, financuar nga Agjencia për Barazi

12 Dhjetor, 2021
PERKRAHJA E GRAVE NDERMARRESE NE KOSOVE

PERKRAHJA E GRAVE NDERMARRESE NE KOSOVE

Agjencia Gjermane per Bashkepunim Nderkombetar {GIZ) GmbH, duke vepruar ne emer te Qeverise Gjermane, dhe

8 Dhjetor, 2021

Ne ekzistojmë sepse:

Për ta përmbushur misionin tonë, ne kemi punuar me:

Publikimet:

Donatorët: