KW4W

Startup WEEK 2023 Dita e tretë

Startup WEEK 2023 Dita e tretë- edhe sot vazhduan trajnimet për Start-up bizneset ku pjesëmarreset patën mundësi të mësojnë për marketingun, strategjinë e shitjes si dhe për qasje në financa.
Patëm kenaqësinë qe folëse mysafire të kemi Anesa Kotorri Kastrati nga TEB Banka për të na treguar më shumë rreth mundësive të financimit që i ofrojnë nëpërmes produktit të posaçëm që e kanë për Start-up biznese të grave.
Ky trajnim zhvillohet në kuadër të projektit “I SEE” të financuar nga ADA Austrian Development Agency