KW4W

Ribrendimi

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.k-w4w.org/wp-content/uploads/2023/02/Rebrand-Facebook-1.mp4"][/video] ENGLISH BELOW: Prezantimi i Fytyrës së Re të Fuqizimit të grave: Ribrendimi i Kosova – Women 4 Women Që 24 vite, Kosova – Women 4 Women i është përkushtuar fuqizimit të grave dhe krijimit të një të ardhmeje më të ndritur për gjeneratat që vijnë. Misioni

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESOVANJA

U cilju podrške konkurentnosti agro-ruralnog sektora, povećanja proizvodnje i produktivnosti, poboljšanja bezbednosti hrane, korišćenja savremene tehnologije, diversifikacije aktivnosti na farmama i ruralnim preduzećima, zaštite životne sredine i prirodnih resursa i otvaranja radnih mesta - Organizacije: K-W4W zajedno sa CRPK i CARE International finansiranih od BMZ (EG) objavljuje poziv za izražavanje

Erasmus për Ndërmarrësit e Rinj

Ju keni një ide biznesi ose Ju keni vendosur të filloni kompanin tuaj. Por ju pyesni veten – a do të funksionojë? Erasmus Young Entrepreneurs ESHTE PER TY!  

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipsicing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In at risus id ante efficitur commodo ut ut enim. Nullam metus magna, blandit vitae iaculis in, porta sed mauris. Proin id vulputate dui. Aenean ultricies lectus quis fermentum sollicitudin. Ut imperdiet aliquet ante vel auctor. Cras dapibus libero vehicula odio sagittis,

LOAD MORE