KW4W

Shpallje per inpute

SHPALLJE Kosova - Women 4 Women fton të gjitha kompanitë e interesuara që dëshirojnë të marrin pjesë në tenderin për inpute bujqësore. Këto inpute do të shpërndahen për përfitueset e projektit “Together Building Resilience”, i financuar nga Fondi i Mirëbesimit i OKB-së për t'i dhënë fund dhunës kundër grave (UN

Ribrendimi

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.k-w4w.org/wp-content/uploads/2023/02/Rebrand-Facebook-1.mp4"][/video] ENGLISH BELOW: Prezantimi i Fytyrës së Re të Fuqizimit të grave: Ribrendimi i Kosova – Women 4 Women Që 24 vite, Kosova – Women 4 Women i është përkushtuar fuqizimit të grave dhe krijimit të një të ardhmeje më të ndritur për gjeneratat që vijnë. Misioni

LOAD MORE