KW4W

Start Up Week 2023- Dita 4

Start Up Week 2023- Dita 4
Sot kishim kenaqesine qe folese mysafire te kemi Liridona Muhaxhirin, fituese e vitit te kaluar te grantit per start up biznese. Liridona i ndau pervojat e veta me pjesemarreset si dhe foli rreth zhvillimit te biznesit te saj shume te sukseshem.
Neser eshte dita e peste dhe e fundit, ku pjesemarreset do ti shpalosin idete e tyre para komisionit vleresues.
Ky aktivitet organizohet ne kuader te projektit “ISEE-2” te financuar nga ADA Austrian Development Agency.