KW4W

Kosova Women 4 Women ka marrë akreditim tre-vjeçar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve për kualifikimet Rrobaqepës dhe Modelist

Lajm emocionues! Kemi knaqësinë të ndajmë me ju që Kosova Women 4 Women ka marrë akreditim tre-vjeçar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve për kualifikimet Rrobaqepës dhe Modelist. Ky akreditim është rezultat i përpjekjeve të ekipit tonë që të ofrojmë trajnime profesionale cilësore për gratë. Këto trajnime ofrohen në kuadër të

LOAD MORE