KW4W

Kosova – Women 4 Women ka trajnuar me sukses 24 agjente të ndryshimit nga fshatrat Shalë (Lipjan), Gadime (Lipjan), Rahovicë

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se Kosova - Women 4 Women ka trajnuar me sukses 24 agjente të ndryshimit nga fshatrat Shalë (Lipjan), Gadime (Lipjan), Rahovicë (Ferizaj) dhe qyteti i Ferizajt, për të ndërmarrë veprime kundër dhunës me bazë gjinore në komunitetet e tyre. Trajnerja jonë e mrekullueshme, Erza Kurti,

LOAD MORE