KW4W

KFOR-i vizitoi fshatin Bradash të komunës së Podujevës për t’ua mësuar Ndihmën e Parë grave pjesëmarrëse në programin tonë për

Këtë javë, KFOR-i vizitoi fshatin Bradash të komunës së Podujevës për t'ua mësuar Ndihmën e Parë grave pjesëmarrëse në programin tonë për fuqizimin social dhe ekonomik. Bashkëpunimi i vazhdueshëm ndërmjet KFOR-it dhe Kosova - Women 4 Women ka qenë një dëshmi e mbështetjes sonë të vazhdueshme për zhvillimin dhe fuqizimin

LOAD MORE