KW4W

Këshilltar/e për Zyrën për Ndërmjetësim në Punësim

Kosova Women for Women hap konkurs për një Këshilltar/e për Zyrën për Ndërmjetësim në Punësim, në Prishtinë. QËLLIMI Kosova Women for Women është duke e implementuar projektin “Mundësitë e përmirësuara të vetë-punësimit dhe punësimit” që mbështetet financiarisht nga Agjencia Austriake për Zhvillim përmes fondeve nga Korporata Austriake për Zhvillim. Ky

LOAD MORE