KW4W

STORIE SUKSESI: Habibe Jashari

𝐄𝐍𝐆𝐋𝐈𝐒𝐇 𝐁𝐄𝐋𝐎𝐖: STORIE SUKSESI: Habibe Jashari Një grua e vendosur me një vizion të qartë dhe vullnet të patundur, Habibe Jashari nga fshati Oshlan në komunën e Vushtrrisë, ka shëndrruar ëndrrën e saj në një histori të mrekullueshme suksesi. Habibja u bë pjesë e organizatës KW4W në mars të vitit

Kosova – Women 4 Women do të përfaqësohet me krenari në Konferencën globale “Women Deliver 2023”

𝗘𝗡𝗚𝗟𝗜𝗦𝗛 𝗕𝗘𝗟𝗢𝗪: Kosova - Women 4 Women do të përfaqësohet me krenari në Konferencën globale "Women Deliver 2023", një tubim me mbi 6,000 persona që synon avancimin e barazisë gjinore dhe adresimin e sfidave me të cilat përballen vajzat dhe gratë në mbarë botën. Laura Cakolli, Zyrtare e Projektit për

LOAD MORE