KW4W

Start Up Week 2023- Dita 4

Start Up Week 2023- Dita 4 Sot kishim kenaqesine qe folese mysafire te kemi Liridona Muhaxhirin, fituese e vitit te kaluar te grantit per start up biznese. Liridona i ndau pervojat e veta me pjesemarreset si dhe foli rreth zhvillimit te biznesit te saj shume te sukseshem. Neser eshte dita

Startup WEEK 2023 Dita e tretë

Startup WEEK 2023 Dita e tretë- edhe sot vazhduan trajnimet për Start-up bizneset ku pjesëmarreset patën mundësi të mësojnë për marketingun, strategjinë e shitjes si dhe për qasje në financa. Patëm kenaqësinë qe folëse mysafire të kemi Anesa Kotorri Kastrati nga TEB Banka për të na treguar më shumë rreth

LOAD MORE