KW4W

Kosova – Women 4 Women shpreh mirënjohjen dhe vlerësimin tonë më të sinqertë Fondin e Mirëbesimit të OKB-së (UN Trust

𝗘𝗡𝗚𝗟𝗜𝗦𝗛 𝗕𝗘𝗟𝗢𝗪: Kosova - Women 4 Women shpreh mirënjohjen dhe vlerësimin tonë më të sinqertë Fondin e Mirëbesimit të OKB-së (UN Trust Fund) për financimin që mundësoi pjesëmarrjen tonë në konferencën prestigjioze Women Deliver 2023. #WomenDeliver2023 Jemi të nderuar që kemi qenë përfaqësuesi i vetëm nga Kosova në këtë ngjarje

Gratë e programit “Kosova – Women 4 Women” janë pjesëmarrëse me produktet e tyre të punuara me dorë ne festivalin

Me kënaqësi ju njoftojmë se gratë e programit "Kosova - Women 4 Women" jane pjesëmarrëse me produktet e tyre të punuara me dorë në një nga ngjarjet më të këndshme të gastronomisë në qytet " Prishtina Gastronomy Festival"! Jini pjesë e këtij festivali dhe shijoni artikuj të vecantë të punuara

LOAD MORE